Медији пишу

Мистерија убиства на Вождовцу: Нове неочекиване тврдње о жени која је угушила старицу кесом

  • Извор: Блиц
  • 27.07.2024. 10:57

Весна А. (53) која је убила Марију А. (91) није била њена биолошка кћерка, већ су је усвојили.

Наводно је породица била добростојећа и посједовала више некретнина на добрим локацијама, па се претпоставља да је могући мотив убиства био управо материјалне природе. Наводно је у поруци пронађеној поред тијела убијене старице наведено да је разлог злочина нерашчишћени имовински односи.

Да подсјетимо, на Вождовцу је прексиноћ пронађено тијело Марије А. (93).

Како Блиц пише, несрећну старицу је угушила кћерка Весна А. (53) бар два, три дана раније.

Поред мајке она је оставила и видео поруку из које се могло наслутити да је кћерка највероватније извршила самоубиство, што се убрзо показало као тачно јер је тијело Весне А. пронађено у њеном стану на Врачару, гдје се објесила.

Пропусти током отварања ОИ: Јужну Кореју најавили као Сјеверну, заставу окренули наопако

Пропусти током отварања ОИ: Јужну Кореју најавили као Сјеверну, заставу окренули наопако

Комшије су видјеле да је нема, затим су покушале да је дозову, па су кроз прозор видјели да јој само вире ноге из једне просторије.

Звали су полицију, Хитну помоћ и ватрогасце да помогну око отварања врата и тако је откривен злочин.

"Баку нисам видјела дуго, била је болесна, па смо јој сви у комшилуку помало помагали. Њену кћерку сам посљедњи пут видјела прије два дана. Обично смо заједно увече шетале псе“, прича комшиница.

Она каже да је у посљедња два дана примијетила и чудно понашање њиховог пса, али да није могла ни да наслути да се у непосредној близини догодио злочин.

"Обично су пса држали у кући, али та посљедња два дана пас је био у дворишту. Помислила сам да су га извеле због врућине, нисам могла ни да наслутим да се нешто страшно могло догодити у кући, због чега би пса извели напоље", додаје комшиница.

''Први предсједник Републике Српске под санкцијама због Русије''

''Први предсједник Републике Српске под санкцијама због Русије''

"Та жена (кћерка) је долазила сваки други, трећи дан овдје и куповала по 4, 5 кутија цигарета. Изгледала је скроз нормално, никада не бих рекао да је спремна на тако нешто“, рекао је за "Блиц" радник пумпе која је се налази у близини мјеста убиства.

"Дође, лијепо и културно се јави, тражи оно шта јој треба и оде. Нормално је изгледала, разговарала. Још сам у шоку стварно, не знам шта јој је кврцнуло у глави да то уради. Не може данас човјек више да буде сигуран у било кога“, закључио је радник за "Блиц".

Пратите нас и путем Вибера