Mediji pišu

Misterija ubistva na Voždovcu: Nove neočekivane tvrdnje o ženi koja je ugušila staricu kesom

  • Izvor: Blic
  • 27.07.2024. 10:57

Vesna A. (53) koja je ubila Mariju A. (91) nije bila njena biološka kćerka, već su je usvojili.

Navodno je porodica bila dobrostojeća i posjedovala više nekretnina na dobrim lokacijama, pa se pretpostavlja da je mogući motiv ubistva bio upravo materijalne prirode. Navodno je u poruci pronađenoj pored tijela ubijene starice navedeno da je razlog zločina neraščišćeni imovinski odnosi.

Da podsjetimo, na Voždovcu je preksinoć pronađeno tijelo Marije A. (93).

Kako Blic piše, nesrećnu staricu je ugušila kćerka Vesna A. (53) bar dva, tri dana ranije.

Pored majke ona je ostavila i video poruku iz koje se moglo naslutiti da je kćerka najverovatnije izvršila samoubistvo, što se ubrzo pokazalo kao tačno jer je tijelo Vesne A. pronađeno u njenom stanu na Vračaru, gdje se objesila.

Propusti tokom otvaranja OI: Južnu Koreju najavili kao Sjevernu, zastavu okrenuli naopako

Propusti tokom otvaranja OI: Južnu Koreju najavili kao Sjevernu, zastavu okrenuli naopako

Komšije su vidjele da je nema, zatim su pokušale da je dozovu, pa su kroz prozor vidjeli da joj samo vire noge iz jedne prostorije.

Zvali su policiju, Hitnu pomoć i vatrogasce da pomognu oko otvaranja vrata i tako je otkriven zločin.

"Baku nisam vidjela dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu kćerku sam posljednji put vidjela prije dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse“, priča komšinica.

Ona kaže da je u posljednja dva dana primijetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

"Obično su psa držali u kući, ali ta posljednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje", dodaje komšinica.

''Prvi predsjednik Republike Srpske pod sankcijama zbog Rusije''

''Prvi predsjednik Republike Srpske pod sankcijama zbog Rusije''

"Ta žena (kćerka) je dolazila svaki drugi, treći dan ovdje i kupovala po 4, 5 kutija cigareta. Izgledala je skroz normalno, nikada ne bih rekao da je spremna na tako nešto“, rekao je za "Blic" radnik pumpe koja je se nalazi u blizini mjesta ubistva.

"Dođe, lijepo i kulturno se javi, traži ono šta joj treba i ode. Normalno je izgledala, razgovarala. Još sam u šoku stvarno, ne znam šta joj je kvrcnulo u glavi da to uradi. Ne može danas čovjek više da bude siguran u bilo koga“, zaključio je radnik za "Blic".

Pratite nas i putem Vibera

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:20 Čarolija Republike Srpske

    ''Čarolija Republike Srpske

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.