Нови Пазар

Малољетник ухапшен због покушаја убиства

  • Извор: Танјуг
  • 22.03.2024. 16:37

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару, ухапсили су 17-годишњака из овог града због сумње да је неколико пута ножем убо 20-годишњег младића.

Такође, полиција је ухапсила и Е. Ш. (20) из овог града због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дјела, саопштено је из Полицијске управе у Новом Пазару.

 Малољетник се сумњичи да је извршио кривично дјело убиство у покушају.

Сумња се да је 17-годишњак синоћ, на раскрсници улица Први мај и Вељка Влаховића, задао неколико убода ножем 20-годишњем возачу мотоцикла, док се Е. Ш. сумњичи да га је, након тога, одвезао мотоциклом. 

Повријеђени младић збринут је у новопазарској Општој болници.

Седамнаестогодишњак ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен Вишем јавном тужилаштву у Новом Пазару, док је Е. Ш.  одређено задржавање до 48 сати и он је, уз кривичну пријаву, приведен тужиоцу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм