Бојана Отовић Пјановић

Мајорка полиције открила детаље истраге: Убице су имале помоћ

  • Извор: Блиц
  • 08.04.2024. 19:59

Мајорка полиције Бојана Отовић Пјановић објаснила је гостујући у емисији "Јасно. Као дан!" на Блиц телевизији како су осумњичени за убиство Данке Илић током истраге премјестили тијело на другу локацију.

– Само два дана прије него што су осумњичене довели у службене просторије МУП-а, Дејан Драгијевић је уз помоћ брата и оца тијело премјестио на другу локацију, коју и даље нису открили. Премјештање тијела било је 28. марта значи два дана прије тога, и то је најпоразније и оно што говори о којим се социопатама ради. То је минимално и најблаже што могу и рећи – рекла је Пјановић Отовић и додала:

Ево шта је рекао о сину Срђану отац осумњиченог за убиство малене Данке

Ево шта је рекао о сину Срђану отац осумњиченог за убиство малене Данке

Када крене процес прикупљања доказа у сврху елиминације, провјера. Знате, ту доведе се велики број лица, велики број претреса, прегледа, полиграфских тестирања, снимци безбједносних камера. Да чекате резултате, да бисте неким упоредним и унакрсним анализама дошли до неког одговора, да бисте имали комплетну причу која би имала неку довољну индицију да можемо да направимо реконструкцију самог догађаја. Тако се десило и у овом случају – објаснила је Пјановић Отовић.

Истиче и да је полиција била врло обазрива по питању тога шта ће износити у јавност.

Познато када ће бити сахрањен брат осумњиченог за убиство мале Данке

Познато када ће бити сахрањен брат осумњиченог за убиство мале Данке

- Нисмо износили никакве податке, нисмо дозволили да било ко угрози на било који начин било који сегмент нашег поступања, али нам се онда дешава снимак који се појавио, који је наш држављанин који живи ради у Бечу доставио. И знате, ви када имате изјаву родитеља, који су онако били одвојени и независно једно од другог потврдили да је то њихово дијете, онда наравно то не можете занемарити – рекла је Пјановић Отовић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.