Bojana Otović Pjanović

Majorka policije otkrila detalje istrage: Ubice su imale pomoć

  • Izvor: Blic
  • 08.04.2024. 19:59

Majorka policije Bojana Otović Pjanović objasnila je gostujući u emisiji "Jasno. Kao dan!" na Blic televiziji kako su osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić tokom istrage premjestili tijelo na drugu lokaciju.

– Samo dva dana prije nego što su osumnjičene doveli u službene prostorije MUP-a, Dejan Dragijević je uz pomoć brata i oca tijelo premjestio na drugu lokaciju, koju i dalje nisu otkrili. Premještanje tijela bilo je 28. marta znači dva dana prije toga, i to je najporaznije i ono što govori o kojim se sociopatama radi. To je minimalno i najblaže što mogu i reći – rekla je Pjanović Otović i dodala:

Еvo šta je rekao o sinu Srđanu otac osumnjičenog za ubistvo malene Danke

Еvo šta je rekao o sinu Srđanu otac osumnjičenog za ubistvo malene Danke

Kada krene proces prikupljanja dokaza u svrhu eliminacije, provjera. Znate, tu dovede se veliki broj lica, veliki broj pretresa, pregleda, poligrafskih testiranja, snimci bezbjednosnih kamera. Da čekate rezultate, da biste nekim uporednim i unakrsnim analizama došli do nekog odgovora, da biste imali kompletnu priču koja bi imala neku dovoljnu indiciju da možemo da napravimo rekonstrukciju samog događaja. Tako se desilo i u ovom slučaju – objasnila je Pjanović Otović.

Ističe i da je policija bila vrlo obazriva po pitanju toga šta će iznositi u javnost.

Poznato kada će biti sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

Poznato kada će biti sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

- Nismo iznosili nikakve podatke, nismo dozvolili da bilo ko ugrozi na bilo koji način bilo koji segment našeg postupanja, ali nam se onda dešava snimak koji se pojavio, koji je naš državljanin koji živi radi u Beču dostavio. I znate, vi kada imate izjavu roditelja, koji su onako bili odvojeni i nezavisno jedno od drugog potvrdili da je to njihovo dijete, onda naravno to ne možete zanemariti – rekla je Pjanović Otović.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:10 Gola nauka, dokumentarni program (R)

    '' Gola nauka, dokumentarni program (R)