Ужас

Мајку петоро дјеце Бојан тукао до смрти, а онда сјео поред њеног тијела

  • Извор: Блиц
  • 03.09.2024. 18:21

Бојан Манојловић (46) осуђен је на 13 година затвора због бруталног убиства партнерке и мајке петоро дјеце Андрее Коцић (35).

Андреа је једна од 13 убијених жена у Србији ове године. Њена трагична судбина и даље оставља снажан утисак на све који су је познавали и на друштво у цјелини.

Према пресуди, убиство се догодило 28. марта прошле године у стану окривљеног. Након свађе, Бојан је Андреу брутално претукао до смрти, а затим је часовима сједио поред њеног тијела.

Он се током истраге бранио ћутањем, док је на суђењу изјавио да “не зна зашто је то урадио јер се не сјећа детаља”.

Дјеца у кобном моменту нису била са мајком.

Била жртва насиља и у претходном браку

Андреа, мајка петоро дјеце била је жртва породичног насиља и током првог брака. Њу је малтретирао и тукао и бивши супруг Д. К. са којим је, у тренутку када је убијена, била у процесу развода. Она је и у претходном браку, пријавила насиље и затражила правну заштиту.

Како су из Основног јавног тужилаштва у Јагодини саопштили раније, утврђено је да су против њеног бившег супруга Д. К. изрицане хитне мјере према Закону о спречавању насиља у породици, гдје је Андреа била пријављена као жртва.

Пријатељи Андрее су дубоко погођени њеном смрћу. Једна од њених пријатељица описује Андреу као изузетну жену, пријатељицу и мајку која није заслужила овакву трагичну судбину.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    ''Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)