Užas

Majku petoro djece Bojan tukao do smrti, a onda sjeo pored njenog tijela

  • Izvor: Blic
  • 03.09.2024. 18:21

Bojan Manojlović (46) osuđen je na 13 godina zatvora zbog brutalnog ubistva partnerke i majke petoro djece Andree Kocić (35).

Andrea je jedna od 13 ubijenih žena u Srbiji ove godine. Njena tragična sudbina i dalje ostavlja snažan utisak na sve koji su je poznavali i na društvo u cjelini.

Prema presudi, ubistvo se dogodilo 28. marta prošle godine u stanu okrivljenog. Nakon svađe, Bojan je Andreu brutalno pretukao do smrti, a zatim je časovima sjedio pored njenog tijela.

On se tokom istrage branio ćutanjem, dok je na suđenju izjavio da “ne zna zašto je to uradio jer se ne sjeća detalja”.

Djeca u kobnom momentu nisu bila sa majkom.

Bila žrtva nasilja i u prethodnom braku

Andrea, majka petoro djece bila je žrtva porodičnog nasilja i tokom prvog braka. Nju je maltretirao i tukao i bivši suprug D. K. sa kojim je, u trenutku kada je ubijena, bila u procesu razvoda. Ona je i u prethodnom braku, prijavila nasilje i zatražila pravnu zaštitu.

Kako su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini saopštili ranije, utvrđeno je da su protiv njenog bivšeg supruga D. K. izricane hitne mjere prema Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, gdje je Andrea bila prijavljena kao žrtva.

Prijatelji Andree su duboko pogođeni njenom smrću. Jedna od njenih prijateljica opisuje Andreu kao izuzetnu ženu, prijateljicu i majku koja nije zaslužila ovakvu tragičnu sudbinu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Loto, Lutrija RS

    ''Loto, Lutrija RS

  • 20:10 Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Aviondžije (12+)

    '''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)