Пронађено тијело једне кћерке

Мајка са троје дјеце скочила у ријеку Бојану

  • Извор: Агенције
  • 05.05.2024. 17:08

Алма А. (39) која се, како се сумња, у Скадру бацила са троје мале дјеце у хладну Бојану, пар сати прије самоубиства пила је кафу са јетрвом.

Алма за коју се вјерује да је са дјецом била жртва породичног насиља, нестала је 2. маја са двије кћерке старе 9 и 6 година и сином који има само четири године.

Дан касније њен супруг Ергис је пријавио њихов нестанак.

Албански медији пишу да је Алма посљедњи пут виђена у кафићу, гдје се нашла са јетрвом. Наводно је јетрва изјавила да ништа није слутило на трагедију и да није ни сумњала да ће Алма да се убије са дјецом.

Подсјетимо, синоћ је из ријеке Бојане извучено тијело њене најстарије кћерке. Дјевојчица, коју је пронашао један рибар, наводно је имала модрице по лицу. За тијелом Алме и друго двоје дјеце се још трага.


Село из којег млади не одлазе: Шире производњу и све им иде од руке

Село из којег млади не одлазе: Шире производњу и све им иде од руке

Полиција је јуче ухапсила Ергиса, а потом су издали и саопштење.

"Грађанин Е. А. (31) је дана 03.05.2024. године пријавио да је дан раније, 2. маја да су његова супруга, А.А. (39) и њихово 3 малољетне дјеце (9, 8 и 3 године) нестали. Формирана је посебна истражна група да истражи разлоге напуштања стана. На основу извршених увиђаја и полицијских обавјештајних података, сумња се да је разлог напуштања стана насиље које је 31-годишњак извршио према супрузи и дјеци, за које се сумња да су извршили самоубиство. Дана 04.05.2024. године, Е. А. који је раније осуђиван за гајење опојног биља, ухапшен је због кривичног дјела изазивање самоубиства“, саопштено је из полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм