Нови детаљи

Мајка је послала по шерпу; Дјевојчицу силовао ујак: "Био сам пијан“

  • Извор: Телеграф
  • 26.05.2024. 10:53

Балкан је остао у шоку након вијести о бруталном силовању и убиству осмогодишње дјевојчице Марије из Ботошана коју је, како се сумња, обљубио и убио њен ујак!

Дјевојчица је нестала у петак око 20 часова, а њено беживотно, полунаго и крваво тијело, пронађено је у ноћи између петка и суботе у жбуњу у атару села Јајаи. Припадници полиције из три округа су у суботу читавог јутра трагали за осумњиченим ујаком (32), који је на крају ухапшен недалеко од мјеста злочина.

Мајка осумњиченог, која је са родитељима мале Марије трагала за дјевојчицом, испричала је шта се догодило кобне вечери. Према њеним ријечима, Марију је мама послала до ујакове куће, која се налази двориште поред, да узме шерпу. Дијете је изашло из куће око 20 часова, а како се ни послије десет минута није вратила, мајка је послала млађу кћерку (6), да види што се Марија задржала.

Дјевојчицу која је пронађена мртва у атару селу силовао и убио ујак?

Дјевојчицу која је пронађена мртва у атару селу силовао и убио ујак?

Дјевојчица се вратила послије неколико минута и родитељима рекла да у кући нема ни ујке ни Марије. Забринути, Маријини родитељи су кренули да је траже, а убрзо се дигло читаво село, међу којима и мајка осумњиченог. Када ни након сат времена дијете нису пронашли, алармирана је полиција. Убрзо је цијело село врвело од патрола, које су чешљале сваки педаљ док је мрак постајао све гушћи.

Нешто иза поноћи полунаго и крваво тијело дјевојчице пронађено је у шипражју на ободу шуме. Одмах је било јасно да је дијете убијено и највјероватније силовано. Од ујака није било ни трага ни гласа.

Полиција је од ране зоре хеликоптерима и дроновима кренула да трага за крвником, који је тек око поднева ухваћен недалеко од мјеста злочина, највјероватније док је покушавао да се врати кући по ствари.

Ужас у Гњилану: Мајку силовали, сина претукли, па покрали златан накит и паре

Ужас у Гњилану: Мајку силовали, сина претукли, па покрали златан накит и паре

Њега су уочили у високој трави, а када су му наредили да се преда, он је кренуо да бјежи. Полиција је испалила и два хица упозорења, али је осумњичени одбијао да стане. Напокон су успјели да га сустигну и савладају.

Одмах ту је признао злочин! "Жао ми је, био сам пијан", говорио је осумњичени за силовање и убиство осмогодишње сестричине.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм