Нађена у жбуњу

Дјевојчицу која је пронађена мртва у атару селу силовао и убио ујак?

  • Извор: Телеграф
  • 25.05.2024. 11:08

Мала Марија (8), која је ноћас пронађена мртва у жбуњу у атару села Јајиа крај Ботошана, највјероватније је силована и потом убијена.

Сумња се да је дјевојчица, која је синоћ нестала око 20 часова на путу до куће рођака и више се није вратила, страдала од руке свог ујака.

Тијело дјевојчица пронађено је у жбуњу у ноћи између петка и суботе полуголо и крваво, а наводно је ујак силовао и убио дијете. У току је потрага за њим.

Дјевојчица (8) нађена мртва у атару села

Дјевојчица (8) нађена мртва у атару села

Према наводима румунских медија, Марија је синоћ око 20 часова кренула од своје ка ујаковој кући, али наводно до тамо никад није стигла, а потом се није ни кући вратила. Забринути, родитељи су позвали полицију.

Услиједила је опсежна потрага у којој су учествовали бројни припадници полиције, ватрогасци и грађани, која је трајала до дубоко у ноћ. Нажалост, дијете је на крају пронађено мртво у жбуњу.

Полиција сада трага за осумњиченим за убиство и силовање дјетета. Распоређени су у радиоју од око 40 километара од мјеста злочина и заустављају возаче којима показују његову фотографију.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм