Majdanpek

Likvidiran muškarac koji je usmrtio supružnike u Topolnici

  • Izvor: Agencije
  • 15.07.2024. 22:56

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) u ponedjeljak naveče su neutralisali dvostrukog ubicu iz sela Topolnica, kod Majdanpeka, izjavio je potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

"Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice neutralisali su večeras dvostrukog ubicu P. P. (1935), koji je u selu Topolnica, kod Majdanpeka, iz puške ubio bračni par R. J. (1955) i R. J. (1956), i ranio M. N. (1965)", rekao je Dačić, saopštio je MUP.

"I pored pokušaja pregovora i bacanja suzavca i šok-bombi, lice nije željelo da se preda, već se s puškom u ruci suprotstavilo policiji, nakon čega su ga, u skladu sa Zakonom o policiji i Pravilnikom o policijskim ovlašćenjima, pripadnici SAJ-a lišili života", izjavio je Dačić, navodi se u saopštenju MUP-a.

Detalji sukoba u Banjaluci: Jedan stranac posječen po vratu, drugi u bjekstvu

Detalji sukoba u Banjaluci: Jedan stranac posječen po vratu, drugi u bjekstvu

Podsjećamo, bračni par ubijen je u pucnjavi u selu kod Majdanpeka, jedna osoba je povrijeđena, a osumnjičeni je bio u bjekstvu.

Tragičnom događaju navodno je prethodila svađa osumnjičenog i komšije kome je zapalio štalu.

Poslije svađe, osumnjičeni je otišao kući, uzeo pušku i usmrtio supružnike, te ranio još jednu osobu koja je medicinski zbrinuta i nalazi se van životne opasnosti.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: