ПУ Зворник

Лажна дојава о бомби у зворничком кафићу

  • Извор: СРНА
  • 19.04.2024. 13:35

Полиција је у противдиверзионом прегледу објекта утврдила да је лажна дојава да је у једном угоститељском објекту постављена бомба, саопштено је данас из Полицијске управе.

Полицијској станици Зворник пријављено је да је у ноћи између 17. и 18. априла у једном угоститељском објекту у Зворнику постављена бомба.

На лице мјеста са полицијским службеницима Полицијске управе Зворник изашли су припадници Професионалне ватрогасно-спасилачке јединице Зворник и екипа Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Зворник.


Драматичан бијег Украјинаца: Препливали Дњепар да би се предали Русима

Драматичан бијег Украјинаца: Препливали Дњепар да би се предали Русима

Извршеним провјерама и прегледом није пронађена бомба.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини по чијем налогу се даље предузимају мјере и радње у циљу разјашњавања околности и чињеница везаних за наведени догађај.

Припадници Полицијске станице Козлук ухапсили су лице чији су иницијали Ц.Ј. из Зворника, за којим је расписана потјерница по наредби Основног суда Зворник због неплаћених новчаних казни за почињене прекршаје.


Више новца за пензионере у Приједору

Више новца за пензионере у Приједору

Након завршене криминалистичке обраде, лице је предато у даљу надлежност Окружном центру Судске полиције Бијељина.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.