Београд

Конобарици пријетио смрћу јер није појачала музику

  • Извор: Агенције
  • 02.10.2024. 11:23

Немили догађај десио се у локалној кафани а због помахниталог 25-годишњака морала је реаговати и полиција.

По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд донијели су рјешење о задржавању окривљеног Ј. К. (25) због постојања основане сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности.

"Окривљеном се ставља на терет да је у локалу Бијела ружа на Новом Београду, дана 28. септембра 2024. године, око 17 сати, упутио пријетње оштећеној по живот и тијело, уколико не појача музику до краја, због којих пријетњи се оштећена осјећала угрожено, упркос чињеници што је у наведено вријеме требао да буде у својој кући у којој издржава раније изречену казну затвора", саопштено је из Трећег тужилаштва.

Како су даље навели, осумњичени Ј. К. је саслушан након чега му је одређен притвор.

"На саслушању код јавног тужиоца окривљени је негирао извршење кривичног дјела које му се ставља на терет. Имајући у виду да постоје околности које указују да ће окривљени боравком на слободи утицати на оштећену и свједоке, као и да ће поновити извршење кривичног дјела, на приједлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду Трећи основни суд у Београду је према окривљеном одредио притвор",  додаје се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.