Туча у Теслићу

Кљечанин осумњичен за премлаћивање младића, све ”закувала” флаша у главу

Теслићка полиција поднијеће пријаву Окружном јавном тужилаштву у Добоју против замјеника предсједника Општинског одбора СНСД Срђана Кљечанина, Стефана Ђукарића, те Милана и Страхиње Кљечанина због сумње да су претукли Дариа Видовића (21) и Зорана Кусића (21) у Теслићу.

Како је саопштено из полиције четворка је осумњичена за насилничко понашање.

”Полицији је пријављено да су око 3.25 часова у Дом здравља у Теслићу јавили Д.В. и З.К. са повредама које су задобили од стране више особа који су их пресреле аутомобилом и напали у повратку кући. Идентификовани су С.К., М.К., С.Ђ. и С.К., сви из Теслића, због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело насилничко понашање”, саопштено је из ПУ Добој.

Како сазнаје АТВ свему је претходио сукоб у дискотеци ”XL” у Теслићу, који се наставио испред када је, како се сумња, Зоран Кусић напао Срђана Кљечанина и ударио га флашом у главу. Нешто касније Кљечанин је, заједно са више особа, у Горњем Теслићу пресрео аутомобил у којем су били Кусић и Видовић, те су обојицу претукли и нанијели им вишеструке повреде. Претучени младићи полицајцима су изјавили да су препознали четворицу нападача, који су идентификовани, док се остале околности истражују.

Након батинања младићи су примљени  у Дом здравља у Теслићу, а потом су превезени у добојску болницу. Видовић је пуштен на кућно лијечење, док је Кусић задржан у болници. 

”Пацијент је збринут, доброг је општег стања и код њега су констатоване лакше тјелесне повреде, уз дислокацију носне кости. И даље се налази на посматрању, али постоји могућност да ће данас бити пуштен на кућно лијечење”, речено је за АТВ у Општој болници ”Свети апостол Лука” у Добоју.

Са цијелим случајем упознато је Окружно јавно тужилаштво у Добоју које је наложило полицији да изврши преглед и фотографисање лица мјеста, да саслуша све свједоке догађаја, испита оштећене, али и осумњичене и да се након комплетирања предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Кљечанин је за агенцију СРНА изјавио да је те ноћи била угрожена сигурност његове кћерке јер су пијани младићи преврнули столове и лупали флаше одмах поред ње и њених другарица, те да је као родитељ пришао и замолио их да то не раде јер угрожавају безбједност свих у локалу.

”Изашли смо испред локала, разговарали смо и одједном ми је притрчао непознат младић са стране и ударио ме флашом у главу што могу потврдити сви присутни те ноћи", истакао је Кљечанин, наводећи да није тачно да је било коме упадао у кућу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)