Tuča u Tesliću

Klječanin osumnjičen za premlaćivanje mladića, sve ”zakuvala” flaša u glavu

Teslićka policija podnijeće prijavu Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju protiv zamjenika predsjednika Opštinskog odbora SNSD Srđana Klječanina, Stefana Đukarića, te Milana i Strahinje Klječanina zbog sumnje da su pretukli Daria Vidovića (21) i Zorana Kusića (21) u Tesliću.

Kako je saopšteno iz policije četvorka je osumnjičena za nasilničko ponašanje.

”Policiji je prijavljeno da su oko 3.25 časova u Dom zdravlja u Tesliću javili D.V. i Z.K. sa povredama koje su zadobili od strane više osoba koji su ih presrele automobilom i napali u povratku kući. Identifikovani su S.K., M.K., S.Đ. i S.K., svi iz Teslića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje”, saopšteno je iz PU Doboj.

Kako saznaje ATV svemu je prethodio sukob u diskoteci ”XL” u Tesliću, koji se nastavio ispred kada je, kako se sumnja, Zoran Kusić napao Srđana Klječanina i udario ga flašom u glavu. Nešto kasnije Klječanin je, zajedno sa više osoba, u Gornjem Tesliću presreo automobil u kojem su bili Kusić i Vidović, te su obojicu pretukli i nanijeli im višestruke povrede. Pretučeni mladići policajcima su izjavili da su prepoznali četvoricu napadača, koji su identifikovani, dok se ostale okolnosti istražuju.

Nakon batinanja mladići su primljeni  u Dom zdravlja u Tesliću, a potom su prevezeni u dobojsku bolnicu. Vidović je pušten na kućno liječenje, dok je Kusić zadržan u bolnici. 

”Pacijent je zbrinut, dobrog je opšteg stanja i kod njega su konstatovane lakše tjelesne povrede, uz dislokaciju nosne kosti. I dalje se nalazi na posmatranju, ali postoji mogućnost da će danas biti pušten na kućno liječenje”, rečeno je za ATV u Opštoj bolnici ”Sveti apostol Luka” u Doboju.

Sa cijelim slučajem upoznato je Okružno javno tužilaštvo u Doboju koje je naložilo policiji da izvrši pregled i fotografisanje lica mjesta, da sasluša sve svjedoke događaja, ispita oštećene, ali i osumnjičene i da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Klječanin je za agenciju SRNA izjavio da je te noći bila ugrožena sigurnost njegove kćerke jer su pijani mladići prevrnuli stolove i lupali flaše odmah pored nje i njenih drugarica, te da je kao roditelj prišao i zamolio ih da to ne rade jer ugrožavaju bezbjednost svih u lokalu.

”Izašli smo ispred lokala, razgovarali smo i odjednom mi je pritrčao nepoznat mladić sa strane i udario me flašom u glavu što mogu potvrditi svi prisutni te noći", istakao je Klječanin, navodeći da nije tačno da je bilo kome upadao u kuću.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)