Министар унутрашњих послова

Каран: Случај Мишковића у надлежности Судске полиције

  • Извор: АТВ
  • 08.11.2023. 13:36

Министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран изјавио је да је случај Ивице Мишковића из Какња који је побјегао из зграде Основог суда Бањалука након изрицања пресуде за кривично дјело обљуба у надлежности Судске полиције, те да се за њим интензивно трага.

"Оног часа када је искочио кроз прозор и побјегао укључили смо се и ми са аспекта наше потражне дјелатности. Интензивно га тражимо и мислимо да ће то бити ријешено и јавност ће бити о томе обавијештена", рекао је Каран новинарима у Бањалуци, те истакао да се нада да ће Мишковић бити лишен слободе.

Судска полиција Републике Српске, уз асистенцију припадника Министарства унутрашњих послова, још трага за Мишковићем, рекао је раније директор Судске полиције Жељко Драгојевић.

"Не могу са сигурношћу рећи да ли је припремљена наредба за расписивање потјернице, али након расписивања потјернице за бјегунцем све полицијске агенције ће бити укључене у потрагу", рекао је Драгојевић Срни.

Мишковић је побјегао јуче у 14.30 часова из зграде Основног суда Бањалука.

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

Он је спроведен у собу за задржавање и док је чекао отправак рјешења о пресуди насилно је отворио прозор и побјегао.

Подсјетимо, надзорне камере АТВ-а снимиле су Мишковића у тренутку док је бјежао. Он је, како се види на снимку, трчао кроз Гундулићеву улицу из правца Алеје Светог Саве. Мишковића су и снимиле надзорне камере Адико банке, како бјежи иза зграда. Након тога му се губи сваки траг.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.