Водитељка

Је ли то посљедње малена чула: Ријечи Николине Пишек о убиству Данке парају срце

  • Извор: Агенције
  • 04.04.2024. 19:52

Дјевојчица Данка Илић (2) која је нестала у уторак, 26. марта 2024. године у Бањском пољу код Бора, је убијена, објављено је данас.

У овом моменту трага се за тијелом несрећне дјевојчице.

Водитељка Николина Пишек огласила се путем Инстаграма о овом трагичном случају који је потресао цео регион.

"Колико смо се данас отуђили од стида, понизности и страха, те испунили грандиозношћу и супериорношћу када двије наводно људске јединке ударе дијете и не провјере дише ли, убаце га у гепек и избаце на отпаду? Можда је малена у том тренутку још дисала, можда је имала шансу? Какав ли монструм мораш бити да уплашеног оца који те је зауставио, слажеш да ниси видио дијете, а оно се у твом пртљажнику можда бори за живот?", написала је она.


Огласио се отац једног од осумњичених за убиство Данке Илић

Огласио се отац једног од осумњичених за убиство Данке Илић

"Је л' чула глас свог оца? А није се могла јавити? Да ли је то било посљедње што је малена чула? Ја бих тражила рехабилитацију смртне казне. Јавно извршење. Да никоме више не падне на памет", написала је у објави Николина Пишек.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.