Ниш

Избола рођену кћерку након свађе са снахом око хаљине

  • Извор: Блиц
  • 03.10.2024. 09:50

Основни суд у Нишу потврдио је оптужницу против Нишлијке Ш.Б. (20) која је ухапшена због сумње да је 24. маја ове године ножем избола своју кћерку стару шест година.

Она је оптужена да је починила кривично дјело насиље у породици а за квалификацију којом се она терети законом запријећена казна затвора од двије до 10 година. Ш.Б. је ухапшена одмах након напада а посљедњим рјешењем судије за претходни поступак, како је “Блицу” потврђено у Основном суду у Нишу, притвор јој је продужен до 19. октобра.

Како је “Блиц” писао, напад се догодио 24. маја у породичној кући када је дјевојчица задобила убодне ране на леђима!

Шта је овај пио: Пијани возач надувао 4,22 промила

Шта је овај пио: Пијани возач надувао 4,22 промила

Рођаци су изјавили након инцидента да је Ш.Б. кћерку напала без икаквог разлога, након што се са снахом посвађала око хаљине. Наиме, сумња се да је Ш.Б. након расправе око тога чија је хаљина, дограбила нож и бијес искалила на шестогодишњој кћеркици која се играла у соби и три пута убола ножем у леђа.

Језиви призор посматрала је бака Ш.Б. која, нажалост, није могла ништа да предузме јер је непокретна.

Нишка полиција је након инцидента ухапсила Ш.Б. која је осумњичена за насиље у породици.

"Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, ухапсили су Ш. Б. (20) из овог града, због постојања основа сумње да је извршила кривично дјело насиље у породици. Сумња се да је она у породичној кући у Нишу, својој малољетној кћерки нанијела убодне ране на леђима", саопштила је тада нишка полиција.

Шта се ради с месом којем је истекао рок: Радник открио одвратну истину

Шта се ради с месом којем је истекао рок: Радник открио одвратну истину

Дјевојчица је задобила три убодне ране на леђима које су јој саниране у амбуланти УКЦ Ниш. У питању су, на срећу, биле површинске посјекотине па је послије тога дијете отпуштено на кућно лијечење.

"Малољетна пацијенткиња примљена је у амбуланту Клинике за дјечију хирургију и ортопедију УКЦ Ниш, са три површинске посјекотине које су одмах хируршки саниране, након чега је пацијенткиња отпуштена на кућно лијечење", речено је “Блицу” након збрињавања дјевојчице у УКЦ Ниш.

Трудна Ш.Б. је у вријеме инцидента била у другом стању а зашто је ножем насрнула на рођено дијете, након њеног хапшења остало је нерасвијетљено јер није жељела да говори.

Нестао полицајац Лука Антоловић (20): Траже га и дронови

Нестао полицајац Лука Антоловић (20): Траже га и дронови

Остаје да се види да ли ће на суђењу које ће ускоро почети у Основном суду у Нишу пристати да изнесе одбрану.

Иначе, Ш.Б. има још двоје дјеце од којих је једно у то вријеме било у хранитељској породици. Након инцидента сва њена дјеца су под мјерама социјалне заштите. Нападнута дјевојчица је након хапшења Ш.Б. је била смјештена код баке по оцу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.