Niš

Izbola rođenu kćerku nakon svađe sa snahom oko haljine

  • Izvor: Blic
  • 03.10.2024. 09:50

Osnovni sud u Nišu potvrdio je optužnicu protiv Nišlijke Š.B. (20) koja je uhapšena zbog sumnje da je 24. maja ove godine nožem izbola svoju kćerku staru šest godina.

Ona je optužena da je počinila krivično djelo nasilje u porodici a za kvalifikaciju kojom se ona tereti zakonom zaprijećena kazna zatvora od dvije do 10 godina. Š.B. je uhapšena odmah nakon napada a posljednjim rješenjem sudije za prethodni postupak, kako je “Blicu” potvrđeno u Osnovnom sudu u Nišu, pritvor joj je produžen do 19. oktobra.

Kako je “Blic” pisao, napad se dogodio 24. maja u porodičnoj kući kada je djevojčica zadobila ubodne rane na leđima!

Šta je ovaj pio: Pijani vozač naduvao 4,22 promila

Šta je ovaj pio: Pijani vozač naduvao 4,22 promila

Rođaci su izjavili nakon incidenta da je Š.B. kćerku napala bez ikakvog razloga, nakon što se sa snahom posvađala oko haljine. Naime, sumnja se da je Š.B. nakon rasprave oko toga čija je haljina, dograbila nož i bijes iskalila na šestogodišnjoj kćerkici koja se igrala u sobi i tri puta ubola nožem u leđa.

Jezivi prizor posmatrala je baka Š.B. koja, nažalost, nije mogla ništa da preduzme jer je nepokretna.

Niška policija je nakon incidenta uhapsila Š.B. koja je osumnjičena za nasilje u porodici.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su Š. B. (20) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo nasilje u porodici. Sumnja se da je ona u porodičnoj kući u Nišu, svojoj maloljetnoj kćerki nanijela ubodne rane na leđima", saopštila je tada niška policija.

Šta se radi s mesom kojem je istekao rok: Radnik otkrio odvratnu istinu

Šta se radi s mesom kojem je istekao rok: Radnik otkrio odvratnu istinu

Djevojčica je zadobila tri ubodne rane na leđima koje su joj sanirane u ambulanti UKC Niš. U pitanju su, na sreću, bile površinske posjekotine pa je poslije toga dijete otpušteno na kućno liječenje.

"Maloljetna pacijentkinja primljena je u ambulantu Klinike za dječiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, sa tri površinske posjekotine koje su odmah hirurški sanirane, nakon čega je pacijentkinja otpuštena na kućno liječenje", rečeno je “Blicu” nakon zbrinjavanja djevojčice u UKC Niš.

Trudna Š.B. je u vrijeme incidenta bila u drugom stanju a zašto je nožem nasrnula na rođeno dijete, nakon njenog hapšenja ostalo je nerasvijetljeno jer nije željela da govori.

Nestao policajac Luka Antolović (20): Traže ga i dronovi

Nestao policajac Luka Antolović (20): Traže ga i dronovi

Ostaje da se vidi da li će na suđenju koje će uskoro početi u Osnovnom sudu u Nišu pristati da iznese odbranu.

Inače, Š.B. ima još dvoje djece od kojih je jedno u to vrijeme bilo u hraniteljskoj porodici. Nakon incidenta sva njena djeca su pod mjerama socijalne zaštite. Napadnuta djevojčica je nakon hapšenja Š.B. je bila smještena kod bake po ocu.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.