ПУ Приједор

Из стана пуцао у правцу ходника зграде: Одузето оружје, лице ухапшено!

  • Извор: АТВ
  • 07.12.2023. 09:25

Лице из Сводне ухапшено је након што је из стана пуцао у правцу ходника зграде.

"Полицијски службеници Полицијске станице Нови Град 06.12.2023. године поступајући по пријави да је у стамбеној згради у мјесту Сводна дошло до употребе ватреног оружја, лишили су слободе лице В.Т. из Сводне због постојања основа сумње да је починио кривична дјела „Изазивање опште опасности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја".

Криминалистичком обрадом утврђено је да је осумњичени из просторија стана у правцу ходника зграде испалио три хица из пиштоља. Код осумњиченог је пронађена и одузета  аутоматска пушка са 215 метка и пиштољ са 38 метака калибра 7,62мм за који лице није посједовало оружни лист", саопштено је из ПУ Приједор. 

У току је рад на комплетирању предмета након чега ће Окружном јавном тужилаштву Приједор против В.Т. бити достављен извјештај за почињена кривична дјела. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм