Дјеца плакала

Из аута у свадбеној колони пуцали на зграде и мост за пјешаке: Драма у Тузли

  • Извор: Кликс
  • 28.06.2024. 16:14

Свадбена колона данас је прошла улицама Тузле и ту ништа чудно не би било да несавјесни слављеници нису пуцали највјероватније из ватреног оружја и то у правцу моста којим су пролазили грађани, али и стамбене зграде која се налази у непосредној близини.

Наиме, свадбена колона данас се кретала јужном саобраћајницом, а становнике насеља Сјењак и Ступине обузео је страх у тренутку када су учесници слављеничке поворке почели пуцати највјероватније из ватреног оружја.

"Све је било прилично узнемирујуће, у тренутку проласка свадбене колоне затекао сам се на пјешачком мосту. Пуцњи су били прилично ниски, а нашао сам се у ризичној ситуацији јер је у једном тренутку сасвим мало недостајало да ме у предјелу ноге погоди један од метака", испричао је за Клиx.ба један од грађана који се у тренутку пуцњаве задесио на пјешачком мосту.

Он је истакнуо да су у паници била и дјеца која су се налазила у непосредној близини, а о овом догађају је обавијештена и полиција која је колону зауставила у тузланском насељу Миладије.

Из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона је потврђено да њихови службеници предузимају све мјере у складу с надлежностима.

Истакнуто је и то да су на мјесто догађаја упућени сходно више пријава које су добили од грађана.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)