Алексинац

Исповијест Милована којег је свиња угризла за гениталије: Ударао сам је

  • Извор: Телеграф
  • 03.07.2024. 12:44

Милован Динић из села Бован код Алексинца успјешно се опоравља од уједа који му је свиња коју чува задала у предјелу гениталија када је покушао да на рану једног од прасади сипа јод.

Миловану је свиња приликом уједа повриједила тестисе, па су љекари алексиначке болнице морали да га оперишу и један одстране.

"Прасе које је имало повреду на леђима, било је према отвору за ђубре, а ја сам пошао према њему. У једној руци сам држао бочицу са јодом, а у другој руци затварач у коме сам сипао јод. Покушао сам да га стигнем да му сипам јод на леђа, али нисам успио. Кад је стало код врата, ухватио сам га за главу, али је оно у том тренутку заскичало. Свиња је истог трена кренула ка мени и ујела ме за гениталије", објашњава Динић.

Он је казао да је успио да се одбрани тако што је свињу ударао дланом и тако што јој је јод који је држао у руци сипао на главу.

Има крви у очима: Огласили се син и снаха жене коју је изгризла свиња

Има крви у очима: Огласили се син и снаха жене коју је изгризла свиња

"Крварио сам, али сам ставио завој и газу и могао сам сам да довезем кола до болнице у Алексинцу. Одмах су ме прегледали и урадили ултразвук, а љекар је рекао да морају да ме оперишу и да ми одстране један тестис јер је много нагњечен, да не бих добио сепсу. Имао сам и повреду на доњем дијелу стомака, свиња ми је зубима посјекла кожу. Био сам у болници од 19. јуна до 30. јуна. Добијао сам инјекције, заштитни серум, инфузију. Сада долазим на превијања, ускоро треба да ми скину конце", изјавио је Милован.

Саговорник "Телеграфа" је рекао да ту свињу чува око двије године и увијек је била агресивна, тако да ће морати, када очува прасад, да је прода.

"Ја је храним и знам каква је. Међутим, тог дана сам вршио дезинфекцију због шуге, прскао сам је, можда се и због тога узнемирила, а додатно је узнемирило ово са прасетом и кренула је на мене. То је велика свиња има скоро 200 килограма", рекао је Милован.

Жени пресађен свињски бубрег

Жени пресађен свињски бубрег

Његов отац Радош рекао је за "Телеграф" да је у моменту када је његовог сина ујела свиња он био у дворишту.

"Миша је изашао из штале и, када сам га питао шта се догодило, рекао ми је га је свиња ујела између ногу. Одмах је сјео у кола и отишао код љекара. Добро је сада, али има болове", рекао је Радош.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм