Пожега

Инспектори брутално претучени, једном поломљен кук

  • Извор: Курир
  • 31.10.2023. 15:38

У поступку контроле евидентирања промета преко фискалног уређаја, код пореског обвезника И.З, власнице трговачке радње и аутопраонице "КОЛИН С & КАР ВОШ" из Пожеге, данас око 12 часова је дошло до физичког напада на пореске инспекторе, сазнаје "Курир".

Нападнути су инспектори Н.М. и Д.Г. јер су, како сазнаје поменути портал, у поступку контроле утврђене неправилности.

"Супруг пореског обвезника код кога је вршена контрола нанио је пореском инспектору Н.М. тешке тјелесне повреде (прелом руке и кука), па је инспектор хитно превезен у болницу у Ужицу, гдје је у току операција", каже неименовани извор.

Поводом овог немилог догађаја за "Курир" се огласио и министар финансија у Влади Републике Србије, Синиша Мали који је ошто осудио напад на пореске инспекторе.


Жена већ мјесец дана живи као биљка након уједа комарца

Жена већ мјесец дана живи као биљка након уједа комарца

"Најоштрије осуђујем овај насилнички чин према пореском инспектору који је само радио свој посао, у интересу свих грађана Србије. Порески инспектори су јако важни у систему јавних финансија, а рад пореских инспектора не смије бити ни на који начин угрожен", рекао је он и додао:

"Повријеђенима желим брз опоравак, а привредници морају, сви до једног, да поштују законе и прописе наше земље и не ометају рад инспектора, а камоли да их физички угрожавају".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: