Presretanje na autoputu

Еvo šta su napadači rekli Milanu Novitoviću

Policija i dalje traga za napadačima koji su, na izlazu sa autoputa Banjaluka - Gradiška, napali v.d. direktora šumskog gazdinstva ”Drina” Srebrenica Milana Novitovića i polupali mu vozilo.

Motiv napada se istražuje, a nezvanično saznajemo da je Novitović u prijavi naveo da su ga napadači bijesno pitali: ”Zašto nas pratiš?!”, ali je nejasno zašto su to učinili.

Slučaj se detaljno istražuje i policija izuzima snimke s nadzornih kamera na autoputu kako bi pokušali utvrditi identitet napadača, kao i tačne okolnosti prijavljenog događaja.

Milan Novitović napadnut na autoputu!

Milan Novitović napadnut na autoputu!

Podsjetimo, Novitović je u PU Gradiška prijavio da je oko 14.50 časova napadnut na autoputu, u mjestu Berek kod Gradiške. U prijavi je naveo da su njegov automobil presrele nepoznate osobe, koje su potom izašle iz vozila, te mu bezjbol palicom razbili staklo na autu.

”Naveo je da mu je jedna osoba bejzbol palicom razbila staklo na autu, dok je druga osoba bila naoružana pištoljem kojim je takođe udarila u staklo”, kaže dobro upućeni izvor ATV-a.

Policija se oglasila o napadu na Novitovića

Policija se oglasila o napadu na Novitovića

Novitović u napadu nije povrijeđen.


Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)