Батајница

Ево ко су браћа која су сломила лобању мушкарцу

  • Извор: Курир
  • 04.09.2024. 17:58

Браћа С. Д. (38) и Н. Д. (31) из Београда 30. августа два сата иза поноћи претукли су, како се сумња, Љ. К. (31) у једном кафићу на периферији града.

Како Курир сазнаје, осумњичена браћа позната су полицији од раније, а један од њих, осумњичени С. Д. у јуну је претукао и Д. А. (64) власника локала у Батајници коме је довео коња да пасе цвијеће испред локала.

Претучени Љ. К. је критичне вечери примљен у Ургентни центар у Београду гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде. Иако се исправа појавила вијест да се туча догодила у Земун Пољу, ипак се инцидент догодио у Батајници.

- Љ. К. је брутално претучен у кафићу и љекари су му констатовали прелом лобање, а има и нагњечење мозга. Наочиглед бројних посјетилаца кафића, браћа С. Д. и Н. Д. прво су се посвађали са Љ. К., ког су затим унаказили од батина - наводи Куриров извор и додаје да истрагу води надлежно тужилаштво у Београду и сумњиче се за наношење тешких тјелесних повреда.

Такође, један од насилника, како Курир сазнаје, С. Д. дошао је у жижу јавности након што је 26. јуна у угоститељском објекту у Батајници тешко повриједио оштећеног Д. А. задавши му више удараца рукама и ногама у предјелу главе и тијела, након што га је оштећени упозорио да не може да буде услужен јер је у објекат дошао са коњем и кочијама, а коњу је дао да пасе цвијеће које се налазило у жардињери, саопштили су из београдског тужилаштва тада.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)