Batajnica

Еvo ko su braća koja su slomila lobanju muškarcu

  • Izvor: Kurir
  • 04.09.2024. 17:58

Braća S. D. (38) i N. D. (31) iz Beograda 30. avgusta dva sata iza ponoći pretukli su, kako se sumnja, Lj. K. (31) u jednom kafiću na periferiji grada.

Kako Kurir saznaje, osumnjičena braća poznata su policiji od ranije, a jedan od njih, osumnjičeni S. D. u junu je pretukao i D. A. (64) vlasnika lokala u Batajnici kome je doveo konja da pase cvijeće ispred lokala.

Pretučeni Lj. K. je kritične večeri primljen u Urgentni centar u Beogradu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede. Iako se isprava pojavila vijest da se tuča dogodila u Zemun Polju, ipak se incident dogodio u Batajnici.

- Lj. K. je brutalno pretučen u kafiću i ljekari su mu konstatovali prelom lobanje, a ima i nagnječenje mozga. Naočigled brojnih posjetilaca kafića, braća S. D. i N. D. prvo su se posvađali sa Lj. K., kog su zatim unakazili od batina - navodi Kurirov izvor i dodaje da istragu vodi nadležno tužilaštvo u Beogradu i sumnjiče se za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Takođe, jedan od nasilnika, kako Kurir saznaje, S. D. došao je u žižu javnosti nakon što je 26. juna u ugostiteljskom objektu u Batajnici teško povrijedio oštećenog D. A. zadavši mu više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela, nakon što ga je oštećeni upozorio da ne može da bude uslužen jer je u objekat došao sa konjem i kočijama, a konju je dao da pase cvijeće koje se nalazilo u žardinjeri, saopštili su iz beogradskog tužilaštva tada.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)