Тешко насиље у породици

Драма у Сарајеву: Мушкарац сјекиром напао супругу, па повриједио диспечера ВиК-а

  • Извор: Аваз
  • 30.09.2024. 13:10

Права драма одвијала се јуче у сарајевском насељу Нахорево, општина Центар, након што је пијани мушкарац починио тешко насиље у породици над својом супругом, а потом сјекиром којом је пријетио жени, насрнуо и на диспечера ВиК-а нанијевши му повреду.

Порталу „Аваза“ обратили су се мјештани овог насеља узнемирени због овог догађаја.

Према њховим ријечима напад се десио у послијеподневним сатима у фирми Водовод и канализација резервоар Нахорево.

- Наводно човјек је жену напао сјекиром гањао је улицом и она је ушла у сједиште диспечерског центра ВиК-а да спаси себе. Човјек је ушао за њом у центар, међутим жена је побјегла у вц и закључала се, када је силом почео да лупа вратима диспечер га је опоменуо рекао да се не свађају и покушао да га избаци вани. Овај га је напао сјекиром и задобио је повреду на руци и већу посјекотину (покушај убиства), да би колеге из ВиК-а које су биле на терену које су се случајно задесиле на лицу мјеста истог човјека напали, одузели му сјекиру те га држали пола сата док није дошла полиција и Хитна, исти је приведен да би након пар сати пуштен.

Земља која је укинула границе сада их враћа?

Земља која је укинула границе сада их враћа?

- Поново када се вратио кући опет је жену напао, она не знајући да ће изаћи, била је у кући те је почела да иде по комшилуку док је човјек трчао за њом опет са оштрим предметом да је убије. Ушла је код комшије да се спаси и назове опет полицију- навео је један Сарајлија у поруци која је стигла на адресу портал “Аваза”.

Посјекотина лијеве подлактице

На упит "Аваза" о томе шта се дешавало у Нахореву, из МУП-а КС су одговорили да је јуче ухапшен А. З. (61) због насиља у породици и наношења повреда запосленику ВИК-а:

- У вези с Вашим упитом, информишемо Вас да је мушкарац А.З. (1963) лишен слободе дана 29.09.2024. године у 18:40 сати због кривичног дјела Насиље у породици. О појединачним случајевима кривичног дјела Насиље у породици, Управа полиције МУП-а КС не саопштава друге детаље.

Повријеђене главе, узнемирена и у страху: Душка описала напад на њу и супруга

Повријеђене главе, узнемирена и у страху: Душка описала напад на њу и супруга

Истовремено, овом 61-годишњем мушкарцу се ставља на терет и кривично дјело Лака тјелесна повреда које је починио дана 29.09.2024. године над Н.З., запослеником КЈКП Водовод и канализација. Наиме, А.З. је у службеним просторијама КЈКП ВиК у улици Нахоревска, у алкохолисаном стању, оштрим предметом нанио повреду – посјекотину лијеве подлактице мушкарцу Н.З., којем је у Општој болници Сарајево констатована лакша тјелесна повреда.

Ухапшени А.З. је у службеним просторијама Управе полиције МУП-а КС на криминалистичкој обради, након чега ће бити предат у надлежност Кантоналног тужилаштва КС - навела је у одговору за портал “Аваза” Мерсиха Новалић,  портпарол МУП-а КС. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска