Mehmed Vukalić

Domar škole iz Sanskog Mosta operisan na UKC-u, evo gdje se sad nalazi

  • Izvor: ATV
  • 21.08.2024. 19:25

Mehemed Vukalić, domar škole u Sanskom Mostu koji je danas usmrtio direktora i dvije radnice ove škole, operisan je u UKC-u Republike Srpske te je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, rekli su iz UKC-a Republike Srpske

„Pacijent inicijala M.V. (1963) dovezen je kolima Službe Hitne pomoći Opšte Bolnice Sanski Most u Urgentni centar UKC Republike Srpske  u 12.05 časova sa prostrelnom ranom grudnog koša. Pacijent je prilikom prijema bio svjestan i nakon dijagnostičke procedure uslijedio je operativni zahvat“, naveli su iz UKC-a.

Prema riječima prof.dr Vlade Đajića, generalnog direktora UKC Republike Srpske, nakon operativnog zahvata pacijent je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske gdje ostaje na daljem liječenju. 

„Sve dalje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja su krajnje preuranjene“, kažu UKC-u.

Vukalić je danas ubio direktora Gimnazije Nijaza Halilovića, sekretaricu Nisveta Kljunić i profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan. Potom je pucao sebi u grudi, ali je preživio te je prebačen na UKC Republike Srpske u Banjaluku.

Pratite nas i putem Vibera