Хрватска

Дјевојка погинула у језивој несрећи, четворо малољетника повријеђено

  • Извор: Индекс
  • 28.07.2024. 16:48

Од посљедица повреда, након саобраћајне несреће коју је изазвао малољетник (17), у КБЦ-у Сестре милосрднице у суботу је преминула 17-годишња дјевојка (17), троје малољетника је лакше, а један теже повријеђен у тој несрећи, саопштила је Полицијска управа загребачка.

У Клинику за дјечије болести у Клаићевој примљено је четворо младих, три дечка и једна дјевојка.

"Сви су стабилно и уредних виталних функција. Један има тежу повреду, али није животно угрожавајућа. Можда ће требати операцију, то ћемо видјети сутра на конзултацијама. Сви се још налазе у болници и на посматрању су. У овом тренутку не бих откривао о каквим се тачно повредама ради" рекао је за "Индекс" др Фран Штампалија, дежурни хирург.

Српски ватрогасац приредио дјевојци романтичну сцену за памћење

Српски ватрогасац приредио дјевојци романтичну сцену за памћење

У несрећи, која се догодила у суботу око 4.10 сати, повријеђена су четири малољетна путника и сам возач.

Утврђено је да су три путника, 16-годишњак, 17- годишњакиња и 17-годишњи возач лакше повријеђени, док су тешко повријеђени 17-годишњак и 17-годишњакиња.

Од посљедица повреда, 17-годишња је дјевојка неколико сати након несреће, у 10,35 сати, преминула у КБЦ Сестре милосрднице, наводи полиција.

Несрећа се догодила у Суседграду, на Алеји града Болоње, изазвао ју је малољетни возач (17), прије него је стекао право управљања моторним возилима било које категорије. Док је возио аутомобил марке Рено, загребачких регистарских ознака. У организму је имао 1,21 г/кг алкохола.

Ауто се закуцао у дрво: Младић погинуо, тројица повријеђена

Ауто се закуцао у дрво: Младић погинуо, тројица повријеђена

Доласком до раскрснице с улицом Давора Башића брзину кретања возила није прилагодио кривини, због чега је изгубио контролу над возилом, слетио са пута, а потом на меки терен, након чега је налетио на стуб јавне расвјете, саопштила је ПУ загребачка.

"Због почињеног кривичног дјела, изазивања саобраћајне несреће против 17-годишњег возача, који је тренутно у болници, биће предузете одговарајуће мјере и поднијета кривична пријава Општинском државном тужилаштву у Великој Горици", додали су из полиције.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: 16 блокова (12+)

    ''Филм: 16 блокова (12+)

  • 22:00 Серија: Преко Атлантика (12+)

    'Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 23:00 Серија: 1994 (16+) (Р)

    ''Серија: 1994 (16+) (Р)