Пребацио кривицу на родитеље

Дјечак из ''Рибникара'' открио због чега је починио масакр

  • Извор: Телеграф
  • 17.10.2024. 16:46

Дјечак који је извршио масовно убиство у Основној школи "Владислав Рибникар" на данашњем суђењу је рекао да је пуцао на вршњаке јер је "био под притиском родитеља", сазнаје Телеграф.рс.

Осим што је кривицу поново пребацио на родитеље, дјечак је, према информацијама до којих је дошао Телеграф.рс, рекао и да је "желио да буде психопата".

Он је претходно у тужилаштву и суду наводно рекао да је масовно убиство извршио из два очева пиштоља, која је, како је рекао, "лако нашао у плакару у стану и у своју собу их пребацио два дана прије злочина". Он је тада потврдио да га је отац водио у стрељану и да му је говорио да је "поносан на то како пуца, на његову технику и прецизност".

- Да нисам имао очев пиштољ, масакр не бих ни починио. Оружје ми је било надохват руке - рекао је, наводно, К. К. током свог свједочења.

Дјечак ни о мајци на прошлом суђењу није имао лијепе речи. Рекао је да је она била та која је тражила да буде најбољи у свему и да је њено понашање било окидач да у "Рибникар" оде наоружан и пуца на школске другове.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм