Детаљи ужаса

Дијете држао у ћошку по 20 сати: Очух из пакла тјерао дјечака да пали ринглу како би му пекао ноге и руке

  • Извор: Блиц
  • 04.08.2024. 11:37

И.А. (40), очух са Чукарице који се сумњичи да је брутално злостављао свог пасторка (5), сумњичи се да је вршио насиље и над својим биолошким сином (8).

Како незванично сазнаје Блиц, овај малишан је тренутно у прихватилишту гдје психолози разговарају са њим.

И.А. је преузео бригу о свом дјетету након што је њега и малишана оставила дјечакова мајка. О њој нико не зна ништа, те је након хапшења И.А. због сумње да је пасторку пекао руке и ноге на рингли, о дјечаку (8) бригу преузео Центар за социјални рад. Дјечак је тренутно у Прихватилишту, а из његовог свједочења Тужилаштво и полиција су открили застрашујућу истину о дешавањима у кући на Чукарици.

– Дјечак је изградио механизме како да се заштити од оца насилника. Он је испричао да не смије да плаче, јер плач нервира његовог тату и да само ако не буде плакао неће добити батине. Каже да је дјечак (5) нервирао његовог тату јер је стално плакао – каже извор упознат са случајем.

Драма у Бањалуци: Жестока туча возача зауставила саобраћај

Драма у Бањалуци: Жестока туча возача зауставила саобраћај

Према ријечима саговорника, сумња се да је И.А. свог пасторка тукао због чега је малишан плакао. Тада би, због плача, услиједило још бруталније злостављање.

– Он је пасторка тукао брутално и након батина је знао да га држи у ћошку по 20 сати. Малишан је имао језиве повреде, он је њему чак гурао туш у уста да га ућутка – описује језиве детаље извор.

Кошаркаши Србије донијели изненађујућу одлуку пред четвртфинале

Кошаркаши Србије донијели изненађујућу одлуку пред четвртфинале

Тјерао сина да пали ринглу на којој је пекао тијело дјечака

Све то је гледао син од И.А. којег је отац тјерао да пали ринглу!

– Он је њега тјерао да пали ринглу и гледа док он пече руке и ноге свом пасторку – каже саговорник.

Очух у притвору, мајка на слободи

Подсјетимо, И.А. (40), који је ухапшен због сумње да је брутално тукао, а потом пржио руке и ноге свом петогодишњем пасторку саслушан је пред Другим основним јавним тужилаштвом у Београду гдје се бранио ћутањем. Након саслушања тужилаштво је предложило притвор који је суд усвојио, док је мајка дечака која је била ухапшена због занемаривања сина пуштена на слободу јер су истекли законски разлози због којих је била у притвору.

Данас је Блага Марија, један обичај се посебно односи на жене

Данас је Блага Марија, један обичај се посебно односи на жене

Осумњичени А.И. је након хапшења био смјештен у психијатријску установу “Др Лаза Лазаревић”. Он је, према сазнањима, тамо психијатријски вјештачен, након чега је спроведен у Друго основно јавно тужилаштво у Београду, гдје је саслушан. Он је одлучио да се брани ћутањем на оптужбе да је извршио језиво злостављање свог пасторка.

Мајка дјечака пуштена је из притвора у којем је била због сумње да није ништа предузимала да заштити сина од помахниталог партнера. И она је, као и он, одлучила да ћути пред тужиоцем.

Кошаркаши Србије донијели изненађујућу одлуку пред четвртфинале

Кошаркаши Србије донијели изненађујућу одлуку пред четвртфинале

– Њој су истекли законски разлози због којих је била у притвору. Притвор јој је одређен због опасности да ће боравком на слободи утицати на свједоке, а како су они саслушани, нема више разлога за притвор – објашњава извор.

“Ето, десило се”

Екипа Блица је била на мјесту гдје је очух из пакла брутално злостављао пасторка и затекла језив призор дан након откривања ужаса.

Гардероба разбацана по дворишту, дјечије играчке, папуче… Аутомобил паркиран у дворишту куће са отвореним прозором у којем се налази гомила набацаних ствари. У насељу мук и тишина, а комшије су у невјерици.

Британија на корак до тоталног хаоса, протести против миграната све насилнији - Муслимани оружјем бране џамије

Британија на корак до тоталног хаоса, протести против миграната све насилнији - Муслимани оружјем бране џамије

Према ријечима комшија, када су питали И.А. шта се његовом пасторку догодило, када су видјели да има замотане руке, он је само кратко одговорио: “Опекао се, ето десило се.”

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: 16 блокова (12+) (Р)

    '' Филм: 16 блокова (12+) (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (Р) (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (р)