Detalji užasa

Dijete držao u ćošku po 20 sati: Očuh iz pakla tjerao dječaka da pali ringlu kako bi mu pekao noge i ruke

  • Izvor: Blic
  • 04.08.2024. 11:37

I.A. (40), očuh sa Čukarice koji se sumnjiči da je brutalno zlostavljao svog pastorka (5), sumnjiči se da je vršio nasilje i nad svojim biološkim sinom (8).

Kako nezvanično saznaje Blic, ovaj mališan je trenutno u prihvatilištu gdje psiholozi razgovaraju sa njim.

I.A. je preuzeo brigu o svom djetetu nakon što je njega i mališana ostavila dječakova majka. O njoj niko ne zna ništa, te je nakon hapšenja I.A. zbog sumnje da je pastorku pekao ruke i noge na ringli, o dječaku (8) brigu preuzeo Centar za socijalni rad. Dječak je trenutno u Prihvatilištu, a iz njegovog svjedočenja Tužilaštvo i policija su otkrili zastrašujuću istinu o dešavanjima u kući na Čukarici.

– Dječak je izgradio mehanizme kako da se zaštiti od oca nasilnika. On je ispričao da ne smije da plače, jer plač nervira njegovog tatu i da samo ako ne bude plakao neće dobiti batine. Kaže da je dječak (5) nervirao njegovog tatu jer je stalno plakao – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Drama u Banjaluci: Žestoka tuča vozača zaustavila saobraćaj

Drama u Banjaluci: Žestoka tuča vozača zaustavila saobraćaj

Prema riječima sagovornika, sumnja se da je I.A. svog pastorka tukao zbog čega je mališan plakao. Tada bi, zbog plača, uslijedilo još brutalnije zlostavljanje.

– On je pastorka tukao brutalno i nakon batina je znao da ga drži u ćošku po 20 sati. Mališan je imao jezive povrede, on je njemu čak gurao tuš u usta da ga ućutka – opisuje jezive detalje izvor.

Košarkaši Srbije donijeli iznenađujuću odluku pred četvrtfinale

Košarkaši Srbije donijeli iznenađujuću odluku pred četvrtfinale

Tjerao sina da pali ringlu na kojoj je pekao tijelo dječaka

Sve to je gledao sin od I.A. kojeg je otac tjerao da pali ringlu!

– On je njega tjerao da pali ringlu i gleda dok on peče ruke i noge svom pastorku – kaže sagovornik.

Očuh u pritvoru, majka na slobodi

Podsjetimo, I.A. (40), koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno tukao, a potom pržio ruke i noge svom petogodišnjem pastorku saslušan je pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu gdje se branio ćutanjem. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo pritvor koji je sud usvojio, dok je majka dečaka koja je bila uhapšena zbog zanemarivanja sina puštena na slobodu jer su istekli zakonski razlozi zbog kojih je bila u pritvoru.

Danas je Blaga Marija, jedan običaj se posebno odnosi na žene

Danas je Blaga Marija, jedan običaj se posebno odnosi na žene

Osumnjičeni A.I. je nakon hapšenja bio smješten u psihijatrijsku ustanovu “Dr Laza Lazarević”. On je, prema saznanjima, tamo psihijatrijski vještačen, nakon čega je sproveden u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, gdje je saslušan. On je odlučio da se brani ćutanjem na optužbe da je izvršio jezivo zlostavljanje svog pastorka.

Majka dječaka puštena je iz pritvora u kojem je bila zbog sumnje da nije ništa preduzimala da zaštiti sina od pomahnitalog partnera. I ona je, kao i on, odlučila da ćuti pred tužiocem.

Košarkaši Srbije donijeli iznenađujuću odluku pred četvrtfinale

Košarkaši Srbije donijeli iznenađujuću odluku pred četvrtfinale

– Njoj su istekli zakonski razlozi zbog kojih je bila u pritvoru. Pritvor joj je određen zbog opasnosti da će boravkom na slobodi uticati na svjedoke, a kako su oni saslušani, nema više razloga za pritvor – objašnjava izvor.

“Еto, desilo se”

Еkipa Blica je bila na mjestu gdje je očuh iz pakla brutalno zlostavljao pastorka i zatekla jeziv prizor dan nakon otkrivanja užasa.

Garderoba razbacana po dvorištu, dječije igračke, papuče… Automobil parkiran u dvorištu kuće sa otvorenim prozorom u kojem se nalazi gomila nabacanih stvari. U naselju muk i tišina, a komšije su u nevjerici.

Britanija na korak do totalnog haosa, protesti protiv migranata sve nasilniji - Muslimani oružjem brane džamije

Britanija na korak do totalnog haosa, protesti protiv migranata sve nasilniji - Muslimani oružjem brane džamije

Prema riječima komšija, kada su pitali I.A. šta se njegovom pastorku dogodilo, kada su vidjeli da ima zamotane ruke, on je samo kratko odgovorio: “Opekao se, eto desilo se.”

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film: 16 blokova (12+) (R)

    '' Film: 16 blokova (12+) (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Tajne muzeja

    'Tajne muzeja

  • 17:00 Serija: Preko Atlantika (R) (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+) (r)