Нови Сад

Детаљи ужаса: Очевидац се онесвијестио када је видио Николу у ланцима на мосту

  • Извор: Курир
  • 12.03.2024. 16:30

Према ријечима комшија из новосадске улице у којој је Никола Т. електричном бушилицом убио своју супругу Гордану, за ову породицу постојали су само разлози за радост и славље, никако за свађе.

"Они су добро радили, једна кћерка завршила факултет и запослила се, друга студира медицину… Поред ове куће у којој су живјели сви заједно, купили су још два стана и локал, значи да новац сигурно није био мотив“, каже комшија за Курир.

Осам знакова интелигенције који не могу да се одглуме

Осам знакова интелигенције који не могу да се одглуме

Како каже, они никада нису чули Николу да прави проблеме жени или дјеци, а никада није имао несугласице ни са комшилуком.

"Они су нам стално долазили, кћерке одрасле овдје. Пред нама нису показали ниједан проблем, да ли их се било у браку не могу да тврдим, али ми смо баш шокирани“, каже он и додаје:

"Највећа ми је бол за ту дјецу јер су првенствено везане за Гоцу, то је био један другарски однос између њих. Старија кћерка је све видела, тијело своје мајке, замислите, мислим да се оне неће скоро вратити у ову кућу“.

Свети Јован је говорио да се ово дешава са душом 40 дана послије смрти

Свети Јован је говорио да се ово дешава са душом 40 дана послије смрти

Такође, сазнаје Курир, док је трајала драма на Темеринском мосту, кад је Никола Т. хтио да скочи сав у ланцима и са бетонским плочама, један од очевидаца се онесвијестио кад је видио шта ради и чуо шта изговара Никола.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.