Очекује се истрага

Детаљи несреће у Хрватској: Возач већ једном проузроковао саобраћајку са смртним исходом?

  • Извор: Индекс
  • 01.06.2024. 15:12

Еди Зд‌јелар (24) из Нове Градишке и његова супруга (20) погинули су у тешкој саобраћајној несрећи која се десила у петак на хрватској аутоцести А3 између чвора Окучани и Новска.

Како је саопштила полиција, несрећа се догодила када је Еди управљајући аутомобилом новоградишких ознака ударио у задњу страну камиона бх. ознака који се кретао испред њега.

На мјесту догађаја возач и 20-годишња путница из аутомобила (обоје хрватски држављани) су смртно страдали, а њихова тијела су превезена у сисачку Општу болницу, гд‌је ће се обавити обдукција, док је дијете (2) теже повријеђено.

Непосредно прије несреће снимао уживо: Ово је брачни пар из Н. Градишке који је погинуо у тешкој саобраћајки

Непосредно прије несреће снимао уживо: Ово је брачни пар из Н. Градишке који је погинуо у тешкој саобраћајки

Како сазнаје Индекс, Зд‌јелар је већ једном проузроковао саобраћајну несрећу са смртним исходом.

У несрећи која се догодила 18. марта 2019. Еди Зд‌јелар је као возач комбија изгубио контролу те прешао на другу страну цесте и ударио у бетонски мост. Од силине ударца аутомобил се преврнуо и поновно вратио на цесту.

Зд‌јелар и његова тадашња трудна 19-годишња супруга од силине ударца излетјели су из комбија. Обоје су тешко повријеђени, а доктори су се затим данима борили за живот труднице. Жена је преминула у децембру исте године. Како пиште Индекс, њена смрт не може се са сигурношћу повезати с посљедицама саобраћајне несреће. Њена беба је преживјела.

Очекује се да ће бити покренута истрага о узроцима ове несреће, преносе хрватски медији.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм