Чега се досјетио

Црво обио викендице и украденим стварима опремио своју

Срђан Видовић звани Црво из Модриче ухапшен је због сумње да је обио двије куће у Модричи и из њих покрао дословно све ствари од најмјештаја до WC шоље, које је потом ”уградио” у објекат који користи, сазнаје АТВ.

Ради се о ”Црву” чије име је у јавности постало познато након објаве снимака на којима кик-боксер Љубан Хофман Видовић пријетио конобарима у кафићима у Модричи, тражећи управо Видовића називајући га ”цинкарошем”.

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

У ПУ Добој наводе да је С.В. осумњичен за двије тешке крађе, које су извршене у априлу у кући и викендици у Модричи.

”Том приликом украден је намјештај, бијела техника, електро-моторне уређаје и други предмети. На основу наредбе Основног суда у Модричи  и Основног суда у Добоју полицијски службеници су ивршили претресе на двије локације на подручју Модриче и Добоја које користи осумњичени, приликом чега су пронађени предмети који потичу и наведених кривичних дјела”, саопштио је ПУ Добој.

Браћа Хофман и Тупеша пријављени за пријетње свједоку

Браћа Хофман и Тупеша пријављени за пријетње свједоку

Како сазнаје АТВ осумњичени је прије крађа исјекао струју и ограду на објектима, након чега је кренуо да купи дословне све. Међу украденим стварима су три кревета, веш машина, усисивач, алат, косилица, два клима уређаја, wc шоље, те умиваоници са огледалима који су пронађени уграђени у објекат који је осумњичени користио у Добоју.

”Отуђени предмети који су пронађени биће враћени власницима након окончања поступка. Након документовања предмета против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима”, наводе у ПУ Добој.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: