Čega se dosjetio

Crvo obio vikendice i ukradenim stvarima opremio svoju

Srđan Vidović zvani Crvo iz Modriče uhapšen je zbog sumnje da je obio dvije kuće u Modriči i iz njih pokrao doslovno sve stvari od najmještaja do WC šolje, koje je potom ”ugradio” u objekat koji koristi, saznaje ATV.

Radi se o ”Crvu” čije ime je u javnosti postalo poznato nakon objave snimaka na kojima kik-bokser Ljuban Hofman Vidović prijetio konobarima u kafićima u Modriči, tražeći upravo Vidovića nazivajući ga ”cinkarošem”.

”Pola Beograda reketiramo”: Kik bokser Vidović izazvao haos u Modriči

”Pola Beograda reketiramo”: Kik bokser Vidović izazvao haos u Modriči

U PU Doboj navode da je S.V. osumnjičen za dvije teške krađe, koje su izvršene u aprilu u kući i vikendici u Modriči.

”Tom prilikom ukraden je namještaj, bijela tehnika, elektro-motorne uređaje i drugi predmeti. Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Modriči  i Osnovnog suda u Doboju policijski službenici su ivršili pretrese na dvije lokacije na području Modriče i Doboja koje koristi osumnjičeni, prilikom čega su pronađeni predmeti koji potiču i navedenih krivičnih djela”, saopštio je PU Doboj.

Braća Hofman i Tupeša prijavljeni za prijetnje svjedoku

Braća Hofman i Tupeša prijavljeni za prijetnje svjedoku

Kako saznaje ATV osumnjičeni je prije krađa isjekao struju i ogradu na objektima, nakon čega je krenuo da kupi doslovne sve. Među ukradenim stvarima su tri kreveta, veš mašina, usisivač, alat, kosilica, dva klima uređaja, wc šolje, te umivaonici sa ogledalima koji su pronađeni ugrađeni u objekat koji je osumnjičeni koristio u Doboju.

”Otuđeni predmeti koji su pronađeni biće vraćeni vlasnicima nakon okončanja postupka. Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima”, navode u PU Doboj.


Pratite nas i putem Vibera