Високо

Човјек који је извлачио ауто с тијелима младих из Босне: Ово ме је уништило

  • Извор: Агенције
  • 10.10.2024. 18:08

У раним јутарњим сатима догодила се трагедија у мјесту Добриње код Високог у којој су живот изгубиле четири особе које су остале у путничком аутомобилу марке мерцедес који је завршио у ријеци Босни.

У аутомобилу је била и пета особа, младић који је испао из аутомобила кроз задњу шајбну.

У ауту су се налазили возач П.А, те К.А, С.С, Д.Б. и Б.М. Три дјевојке и младићи су из  Сарајева, Високог и Кисељака а њихова годишта су 1995, 2002, 2003,2004.

Многи се куну да ради: Возачи нашли начин да надмудре камере

Многи се куну да ради: Возачи нашли начин да надмудре камере

Након полиције, хитне помоћи, надлежни су одмах позвали и Тарика Диздара како би својом дизалицом извукао аутомобил из ријеке. Како каже Тарик за "Црну Хронику" дуго није имао тежи случај као овај данашњи.

“Позвали су ме касно у ноћ на наведену локацију како бих извукао аутомобил из ријеке. Босна је увијек опасна и за мене али и за друге. Јака је, снажна и оно најгоре мутна. Сатима смо покушавали извући аутомобил на крају и успјели", рекао је он.

"Искрено вадио сам доста људи из Босне. Било је и мртвих и живих али ово данас је једноставно да ти срце пукне. Аутомобил је био сав савијен а ми смо морали полако вадити возило како тијела не би испадала из њега. Моја екипа је увијек ту да помогне. Данима смо били у Јабланици и Фојници, преко Вранице сам дошао међу првим у Фојницу да помогнем. Ја сам такав, волим помагати. Али ово данас ме је уништило", додао је он.

Нови детаљи исказа дјечака из ''Рибникара'': ''Ученици седмог разреда су ми били мета''

Нови детаљи исказа дјечака из ''Рибникара'': ''Ученици седмог разреда су ми били мета''

"То су све дјеца. Тужно је то гледати. Једноставно није за свакога", закључио је Тарик и послао апел свима да воде рачуна како се понашају на путу и да чувају своје, али и туђе животе.



Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    'Страначка хроника

  • 21:40 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.