Пронађено оружје

Четворо ухапшених због велике шумске крађе код Градишке

  • Извор: АТВ
  • 11.10.2024. 15:54

Четири особе су ухапшене због велике шумске крађе код Градишке, а претресом куће једне од њих пронађено је и оружје.

"Полицијски службеници Полицијске управе Градишка су 10.10.2024. године лишили слободе лице иницијала Ф. Ј. из Бања Луке, због сумње да је починило  кривична  дјела Шумска крађа и Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја", саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Наиме, Полицијској станици Нова Топола, 04. септембра од стране оштећеног пријављено је да је непознато лице или више њих, отуђило већу количину стабала букве у шуми у мјесту Горња Јурковица, град Градишка.

У каквом је стању кућа коју је власник везао шпанерима због урагана

У каквом је стању кућа коју је власник везао шпанерима због урагана

"Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници су оперативним радом на терену дошли до сазнања да су извршиоци кривичног дјела Шумска крађа лица С. В., Д. Р. и Д. Р. из Мишиног Хана, који су лишени слободе 02.10.2024. године. Даљим радом полицијских службеника утврђено је да су наведена лица, заједно са лицем Ф. Ј. из Бања Луке извршили сјечу у двије шуме у мјесту Горња Јурковица, град Градишка те том приликом отуђили преко 100 стабала букве и храста или укупне бруто масе преко 100 кубних метара", додју из полиције.

Полицијски службеници ПУ Градишка су у сарадњи са полицијским службеницима ПС Поткозарје, 10.10.2024. године у мјесту Шимићи, град Бањалука, извршили претрес куће и пратећих објеката које користи лице Ф. Ј. из Бања Луке, те су том приликом пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела као и одређена количина оружја и муниције.

''Октобарска теорија'' све популарнија: Ево шта она представља

''Октобарска теорија'' све популарнија: Ево шта она представља

О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се по комплетирању предмета достави извјештај о почињеним кривичним дјелима Шумска крађа против С. В, Д. Р, Д. Р. и Ф. Ј, док ће извјештај о почињеном кривичном дјелу Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја против лица Ф. Ј. поднијети ПС Поткозарје.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.