Pronađeno oružje

Četvoro uhapšenih zbog velike šumske krađe kod Gradiške

  • Izvor: ATV
  • 11.10.2024. 15:54

Četiri osobe su uhapšene zbog velike šumske krađe kod Gradiške, a pretresom kuće jedne od njih pronađeno je i oružje.

"Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su 10.10.2024. godine lišili slobode lice inicijala F. J. iz Banja Luke, zbog sumnje da je počinilo  krivična  djela Šumska krađa i Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Naime, Policijskoj stanici Nova Topola, 04. septembra od strane oštećenog prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, otuđilo veću količinu stabala bukve u šumi u mjestu Gornja Jurkovica, grad Gradiška.

U kakvom je stanju kuća koju je vlasnik vezao španerima zbog uragana

U kakvom je stanju kuća koju je vlasnik vezao španerima zbog uragana

"Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da su izvršioci krivičnog djela Šumska krađa lica S. V., D. R. i D. R. iz Mišinog Hana, koji su lišeni slobode 02.10.2024. godine. Daljim radom policijskih službenika utvrđeno je da su navedena lica, zajedno sa licem F. J. iz Banja Luke izvršili sječu u dvije šume u mjestu Gornja Jurkovica, grad Gradiška te tom prilikom otuđili preko 100 stabala bukve i hrasta ili ukupne bruto mase preko 100 kubnih metara", dodju iz policije.

Policijski službenici PU Gradiška su u saradnji sa policijskim službenicima PS Potkozarje, 10.10.2024. godine u mjestu Šimići, grad Banjaluka, izvršili pretres kuće i pratećih objekata koje koristi lice F. J. iz Banja Luke, te su tom prilikom pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela kao i određena količina oružja i municije.

''Oktobarska teorija'' sve popularnija: Еvo šta ona predstavlja

''Oktobarska teorija'' sve popularnija: Еvo šta ona predstavlja

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Šumska krađa protiv S. V, D. R, D. R. i F. J, dok će izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija protiv lica F. J. podnijeti PS Potkozarje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еnergo klub

    Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Еnergo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.