Све бацила у размишљање

Ћерка убијеног Саше објавила слике осумњичене млађе сестре: Ово је мотив злочина?

  • 04.02.2024. 13:18

Ћерка свирепо убијеног Саше Кулишића, Тамара Кулишић огласила се на свом Инстаграм профилу гдје је објавила фотографије новца са профила млађе полусестре, за коју се сумња да је мајци помагала око убиства, сипајући лијекове оцу у лимунаду.

На фотографијама се могу видјети новчанице у еврима и маркама, а Тамара је испод њих навела да сумња да је мотив овог језивог злочина љубавна веза њене маћехе, како се раније писало, пише Телеграф.

"Па кажу мотив љубавни проблеми... Слику објавила ћерка осумњичене", написала је Тамара.

Подсјетимо, Саша је пронађен мртав 30. јануара у шуми крај излетишта Преслице покрај Добоја, везаних руку и ногу, са бројним убодним ранама по тијелу. Сумња се да је већ неко вријеме био на мети супруге и ћерке (14) те да су га тровале лијековима.

Ово је Андреа Кајганић осумњичена за убиство Саше Кулишића

Ово је Андреа Кајганић осумњичена за убиство Саше Кулишића

Дан прије него што је убијен ћерка (14) му је, како се сумња, у договору са Андреом и Драженом, издробила таблете у лимунаду. Када је Саша омамљен заспао, позвала је мајку и Дражена да их о томе обавијести, остављајући откључана врата куће, како би могли несметано да уђу.

АТВ ексклузивно: На овом мјесту је свирепо убијен Саша Кулишић, полиција затекла псе како лижу крв

АТВ ексклузивно: На овом мјесту је свирепо убијен Саша Кулишић, полиција затекла псе како лижу крв

Они су по доласку, како се сумња, дјевојчици рекли да оде у дневну собу и затвори врата. Омамљеног Сашу су у спаваћој соби претукли до крви, везали му канапом руке и ноге, а лице су му облијепили сивом селотејп траком. Потом су га убацили у аутомобил и одвезли у шуму, гдје је добио четири убода оштрим предметом у предјелу стомака. У шуми је остављен да умре...

Полиција испитује како су набављене таблете којима је омамљен Кулишић

Полиција испитује како су набављене таблете којима је омамљен Кулишић

Недуго након што је тијело пронађено, полиција је успјела да лоцира Дражена и ухапси га, а потом је у Бањалуци ухваћена и Андреа. Дан након убиства приведена је и малољетна ћерка. Свима је одређен притвор.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Серија: 1992 (16+) (Р)

    ''Серија: 1992 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм