Дејан Драгијевић

Брат осумњиченог за убиство мале Данке умро насилном смрћу

  • Извор: Нова.рс
  • 19.04.2024. 16:30

Д. Д. (40), брат једног од осумњичених за нестанак и смрт двогодишње д‌јевојчице Д. И., умро је насилном смрћу 7. априла у раним јутарњим сатима у полицијској станици у Бору, установљено је вјештачењем Института за судску медицину у Београду, сазнаје Радар.

У судско-медицинском налазу констатоване су бројне повреде Д. Д. по тијелу, због чега су вјештаци закључили да се ради о насилној смрти. Налаз вјештака је прослијеђен надлежном Вишем јавном тужилаштву у Зајечару на даље поступање, преноси Н1.

Као да их је неко проклео: Комшије о смрти брата осумњиченог за убиство Данке

Као да их је неко проклео: Комшије о смрти брата осумњиченог за убиство Данке

Осумњиченом Д. Д. из Бора у суботу 6. априла одређено је задржавање до 48 сати у полицијској станици у Бору, због постојања основа сумње да је, након извршеног кривичног д‌јела, помогао десет година старијем брату, који је осумњичен за тешко убиство двогодишње Данке Илић.

Исте ноћи, три сата послије поноћи, полиција је саопштила да је Д. Д. преминуо “природном смрћу”. У саопштењу МУП-а од 7. априла наводи се да је осумњиченом у раним јутарњим часовима “позлило” и да је “упркос правовременом реаговању полицијских службеника и љекара Дома здравља у Бору, који су покушали реанимацију, Д. Д. у 3.10 часова преминуо”.

Брат осумњиченог за убиство Данке: Молим Бога да он не стоји иза овог

Брат осумњиченог за убиство Данке: Молим Бога да он не стоји иза овог

Вјештачење Института за судску медицину у Београду је, међутим, показало да Д. Д. није умро природном смрћу, већ од посљедица батинања, чији су трагови били јасно видљиви и детаљно описани у налазу вјештака, преноси Радар.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок