Јоксим Драгомировић

''Били смо узнемирени, али сада смо више збуњени'' Ново оглашавање прадједа Данке Илић

  • Извор: Курир
  • 02.05.2024. 10:06

Јоксим Драгомировић, прадједа Данке Илић (2) огласио се рекавши да су у претходном периоду били узнемирени, а да су сада више збуњени, те да је "могуће да се тијело Данке Илић никад не пронађе".

- Немам ништа ново да вам кажем, породици, односно нама ништа не јављају. Не долазе ни Ивана и Милош тако да ми ништа не знамо. Они су у граду са Милошевим. Иванин отац, мој син Часлав је дошао из треће смјене из рудника и сада спава. Не могу да га будим - рекао је Јоксим испред породичне куће у мјесту Брестовац.

Јоксим је истакао да више није онолико узнемирен колико је збуњен, пошто се зна да је дјевојчица убијена јер је један од осумњичених за њено убиство, Дејан Драгијевић, признао да је са колегом из борског водовода Срђаном Јанковићем колима ударио Данку, али не и гдје је њено тијело.

Довела мртвог човјека у банку да би добила кредит, оптужена за убиство

Довела мртвог човјека у банку да би добила кредит, оптужена за убиство

- Били смо узнемирени, али сада смо више збуњени. Признали су наводно да су је ударили и удавили, али не и гдје је њено тијело. Могуће је да се никад не нађе - закључио је прадједа дјевојчице.

Дједа мајке Данке Илић којој се сваки траг изгубио 26. марта заливао је цвијеће у дворишту непосредно прије оглашавања, а неколико дана касније виђен је код појате у Брестовачком пољу на мјесту гдје се Данка играла пре него је нестала. Јоксим је трактором сређивао разорано двориште, али није желио ни ријеч да изусти.

Овако изгледа прва линија након јуриша: Украјинци и Руси мртви леже једни до других!

Овако изгледа прва линија након јуриша: Украјинци и Руси мртви леже једни до других!

Иначе, истрага је у току, а поред двојице осумњичених за звјерско убиство дјевојчице, осумњичени су отац и брат Драгијевића којима је на терет стављено да су њено тијело премијештали с мјеста на мјесто да би сакрили доказе.

Сви су се налазили иза решетака где су и данас, с тим да је Далибор Драгијевић млађи брат првоосумњиченог Дејана преминуо у полицији у Бору.

(Република)

Пратите нас и путем Вибера