Заустављен у Шипову

Бањалучанину одузет форд: Без возачке направио 3 хиљаде дуга

  • Извор: АТВ
  • 02.08.2024. 15:05

Полиција из Шипова одузела је од Бањалучанина Д.Ђ. аутомобил након редовне контроле гдје је утврђено да исто лице возилом управља без возачке дозволе, а уз то има почињених прекршаја у вриједности од 2.820 КМ.

Полицијски службеници Полицијске станице Шипово, 02.08.2024. године, од лица Д.Ђ. из Бања Луке, вишеструког повратника у чињењу прекршаја, одузели су теретно моторно возило марке „Ford tourneo connect“.

Наиме, полицијски службеници Полицијске станице Шипово, 02.08.2024. године, приликом редовне контроле учесника у саобраћају, у мјесту Соколац, општина Шипово, извршили су контролу теретног моторног возила марке „Ford tourneo connect“ којим је управљало лице иницијала Д.Ђ. из Бања Луке. Извршеним провјерама утврђено је да лице Д.Ђ. управља возилом прије стицања права на управљање моторним возилом.

Провјерама у службеним евиденцијама утврђено је да је наведено лице вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те да исти има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 2.820,00 КМ. 

Возило је привремено одузето, а против лица Д.Ђ. надлежном суду, биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.


Пратите нас и путем Вибера