Zaustavljen u Šipovu

Banjalučaninu oduzet ford: Bez vozačke napravio 3 hiljade duga

  • Izvor: ATV
  • 02.08.2024. 15:05

Policija iz Šipova oduzela je od Banjalučanina D.Đ. automobil nakon redovne kontrole gdje je utvrđeno da isto lice vozilom upravlja bez vozačke dozvole, a uz to ima počinjenih prekršaja u vrijednosti od 2.820 KM.

Policijski službenici Policijske stanice Šipovo, 02.08.2024. godine, od lica D.Đ. iz Banja Luke, višestrukog povratnika u činjenju prekršaja, oduzeli su teretno motorno vozilo marke „Ford tourneo connect“.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Šipovo, 02.08.2024. godine, prilikom redovne kontrole učesnika u saobraćaju, u mjestu Sokolac, opština Šipovo, izvršili su kontrolu teretnog motornog vozila marke „Ford tourneo connect“ kojim je upravljalo lice inicijala D.Đ. iz Banja Luke. Izvršenim provjerama utvrđeno je da lice D.Đ. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom.

Provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da isti ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 2.820,00 KM. 

Vozilo je privremeno oduzeto, a protiv lica D.Đ. nadležnom sudu, biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.


Pratite nas i putem Vibera