Лесковац

Ауто се закуцао у банкину: Жена погинула на мјесту, четворо повријеђених

  • Извор: Агенције
  • 18.07.2024. 20:19

У тешкој саобраћајној несрећи на ауто-путу изнад Предејана, на улазу у Грделичку клисуру, данас се догодила тешка саобраћајна несрећа, у којој је једна млађа жена погинула на лицу мјеста, а четири особе повријеђене, међу којима и двоје дјеце од 2 и 4 године, потврђено је "Југмедији" у Општој болици Лесковац.

Несрећа се догодила нешто прије 18 сати, када је, највјероватније, возач изгубио контролу над возилом и снажно ударио у банкину. Ријеч је, како очевици јављају, о породици из Сјеверне Македоније, која се послије одмора у Словенији враћала кући.

"Жена је била сувозач. Превезли смо двоје дјеце, од којих једно има веће повреде. Возач, супруг погинуле, има такође повреде, али, чини се да су лакше, мада ништа још са сигурношћу не можемо рећи док се не заврше снимања", објашњава извор.

Једна екипа Хитне помоћи Дома здравља Лесковца и друга екипа из лесковачке болнице стигле су на лице мјеста у рекордном времену и санирале повријеђене.

У овом граду је данас измјерено чак 56 степени

У овом граду је данас измјерено чак 56 степени

Ту се нашла и екипа Хитне помоћи из Дома здравља из Грделице, а једно од дјеце превезено је до болнице аутомобилом полиције.

За воланом је био И.А. (28), који није, на срећу, повријеђен осим што је у шоку и конфузији, наглашавају љекари из ургетног центра у лесковачкој болници.

"Једно дијете је на дијагностици, сумњамо на прелом бутне кости, друго је, на срећу, остало неповријеђено“, каже исти љекар.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)