Leskovac

Auto se zakucao u bankinu: Žena poginula na mjestu, četvoro povrijeđenih

  • Izvor: Agencije
  • 18.07.2024. 20:19

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu iznad Predejana, na ulazu u Grdeličku klisuru, danas se dogodila teška saobraćajna nesreća, u kojoj je jedna mlađa žena poginula na licu mjesta, a četiri osobe povrijeđene, među kojima i dvoje djece od 2 i 4 godine, potvrđeno je "Jugmediji" u Opštoj bolici Leskovac.

Nesreća se dogodila nešto prije 18 sati, kada je, najvjerovatnije, vozač izgubio kontrolu nad vozilom i snažno udario u bankinu. Riječ je, kako očevici javljaju, o porodici iz Sjeverne Makedonije, koja se poslije odmora u Sloveniji vraćala kući.

"Žena je bila suvozač. Prevezli smo dvoje djece, od kojih jedno ima veće povrede. Vozač, suprug poginule, ima takođe povrede, ali, čini se da su lakše, mada ništa još sa sigurnošću ne možemo reći dok se ne završe snimanja", objašnjava izvor.

Jedna ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Leskovca i druga ekipa iz leskovačke bolnice stigle su na lice mjesta u rekordnom vremenu i sanirale povrijeđene.

U ovom gradu je danas izmjereno čak 56 stepeni

U ovom gradu je danas izmjereno čak 56 stepeni

Tu se našla i ekipa Hitne pomoći iz Doma zdravlja iz Grdelice, a jedno od djece prevezeno je do bolnice automobilom policije.

Za volanom je bio I.A. (28), koji nije, na sreću, povrijeđen osim što je u šoku i konfuziji, naglašavaju ljekari iz urgetnog centra u leskovačkoj bolnici.

"Jedno dijete je na dijagnostici, sumnjamo na prelom butne kosti, drugo je, na sreću, ostalo nepovrijeđeno“, kaže isti ljekar.

Pratite nas i putem Vibera