Обављен увиђај

Активирана бомба у Сокоцу, оштећена два возила и кућа

  • Извор: АТВ
  • 17.09.2024. 12:22

Непознате особе активирале су бомбу у дворишту породичне куће у Сокоцу, при чему су настала оштећена на два аутомобила и на породичној кући.

Наиме, Полицијској станици Соколац јуче је П.Б. пријавио оштећења на свом путничком аутомобилом, који се налазио паркиран у близини породичне куће, у Улици Милана Шаровића. Увиђајем је установљено да је бомба активирана у дворишту породичне куће Р.З. у истој улици.

„Полицијски службеници извршеним увиђајем на лицу мјеста  утврдили су да је до оштећења на возилу дошло усљед активирања експлозивне неправе-бомбе од стране непознатог лица, у дворишту породичне куће лица Р.З., која се налази у наведеној улици, на којој су такође настала оштећења као и на путничком возилу који користи наведени“, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

АТВ незванично сазнаје да су оштећена два аутомобила марке шкода.

Како кажу, полицијски службеници Полицијске станице Соколац, под надзором тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево предузимају све законом предвиђене мјера и радњи на проналаску извршиоца кривичних дјела оштећење и одузимање туђе ствари и изазивање опште опасности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?