Obavljen uviđaj

Aktivirana bomba u Sokocu, oštećena dva vozila i kuća

  • Izvor: ATV
  • 17.09.2024. 12:22

Nepoznate osobe aktivirale su bombu u dvorištu porodične kuće u Sokocu, pri čemu su nastala oštećena na dva automobila i na porodičnoj kući.

Naime, Policijskoj stanici Sokolac juče je P.B. prijavio oštećenja na svom putničkom automobilom, koji se nalazio parkiran u blizini porodične kuće, u Ulici Milana Šarovića. Uviđajem je ustanovljeno da je bomba aktivirana u dvorištu porodične kuće R.Z. u istoj ulici.

„Policijski službenici izvršenim uviđajem na licu mjesta  utvrdili su da je do oštećenja na vozilu došlo usljed aktiviranja eksplozivne neprave-bombe od strane nepoznatog lica, u dvorištu porodične kuće lica R.Z., koja se nalazi u navedenoj ulici, na kojoj su takođe nastala oštećenja kao i na putničkom vozilu koji koristi navedeni“, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

ATV nezvanično saznaje da su oštećena dva automobila marke škoda.

Kako kažu, policijski službenici Policijske stanice Sokolac, pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo preduzimaju sve zakonom predviđene mjera i radnji na pronalasku izvršioca krivičnih djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i izazivanje opšte opasnosti.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?