Oduzeta droga

Akcija u Gradišci, jedna osoba uhapšena

  • Извор: АТВ
  • 27.04.2023. 13:02

Policija u Gradišci uhapsila je A.G. iz ovog grada zbog sumnje da je počinio krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

Naime, operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da lice inicijala A.G. posjeduje određenu količinu opojne droge, te je na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, izvršen pretres kuće, pratećih objekata i vozila koje koristi navedeno lice kojom prilikom je pronađena praškasta materija bijele boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "Speed" bruto mase 400,45 grama, praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "MDM" bruto mase 0,91 grama, 4 komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu "Ectasy“ i materiju smeđe boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu bruto mase 5,16 grama, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku. 

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv lica A.G.  podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Тагови: