Приједор

Акција ”Рома”: Заплијењено 20,6 килограма дроге и 209 стабљика индијске конопље

  • Извор: АТВ
  • 24.04.2024. 10:28

У акцији ”Рома” заплијењено је укупно 20,6 килограма дроге и 209 стабиљка индијске конопље, а ухапшено је 14 људи, док су двије особе недоступне полицији и за њима су расписане потраге.

У акцији су ухапшени В.В., Д.Р., О.К., Д.Ј., Г.Х., Д.К, Б.С., М.Ј., И.Л., М.К. и Д.В. из Приједора, Б.К. из Бањалуке, С.М. из Модриче и М.У. из Градишке. Један осумњичени М.В. из Зенице раније је ухапшен у Добоју и по рјешењу суда се већ налази у притвору.

Драган Милојица, начелник ПУ Приједор, на конференцији за медије је рекао да је акција започела у јулу прошле године те да је резулат заједничког рада полиције и Окружног јавног тужилаштва у Приједору.

”У акцији је укупно пронађено и заплијењено 18,6 килограма марихуане, 1,24 килограма кокаина, 790 грама хашиша, а у Козаруши је пронађена лабораторија у којој је откривен засад са 209 стабљика индијске конопље. Заплијењено је и шест пушака, пиштољ, аутомобил, више мобилних телефона, дигиталне ваге за прецизно мјерење и други предмети који ће послужити као доказ у даљем поступку”, истакао је Милојица.

Он каже да ће осумњичени бити предати у надлежност ОЈТ Приједор на даље поступање.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм